Skihut Purmerend

Deuter


Deuter is een duits bedrijf wat in de plaats Augsburg is opgericht. Het bedrijf is opgericht in 1898, toen het werd opgericht waren zij nog helemaal niet bezig met outdoor, het bedrijf is eerst begonnen met postzakken te produceren. In het jaar 1910 is Deuter pas echt outdoor producten gaan maken, er was namelijk een grote vraag vanuit de defensie van Duitsland naar militaire producten. In 1919 is Deuter begonnen met het produceren van rugzakken, koffers en tenten voor de consument. Sinds 1919 verkoopt Deuter nog steeds de zelfde soort producten en is het assortiment nog een groot gedeelte uitgebreid met outdoor accessoires.

Deuter tassen

Deuter is natuurlijk wel het bekendst met het produceren van daypacks en backpacks. De rugzakken hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn ook allemaal waterafstotend. De stof van de tassen zijn allemaal waterdicht maar omdat de ritsen niet waterdicht kunnen gemaakt worden kan de tas nog blijven lekken op de ritsen.

Klik hier en bekijk de producten bij ons op de webshop of kom langs bij ons in de winkel om de gehele collectie te bekijken!

Schuiven naar boven