Skihut Purmerend

Gore-tex Surround

Hoger ademend vermogen

Een nieuwe ontwikkeling in wandelschoenen, Gore-tex surround. De naam zegt het al, Gore-tex  rondom de voet. Schoenen ontwikkeld met deze producttechnologie zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten, bij gematigde of warme weersomstandigheden. Ze zijn duurzaam waterdicht en zeer goed ademend, rondom de hele voet. Dankzij de open zoolconstructie blijven uw voeten droog en comfortabel koel, zelfs bij hogere temperaturen. Met de surround technologie is er 30% meer ademend oppervlak dan bij een normale Gore-tex schoen. Ideaal als je op zoek bent naar een waterdichte schoen en toch maximaal ademend vermogen zoekt. Wij hebben verschillende modellen van Salomon en Meindl.

Constructie

De gepatenteerde open constructie laat vocht en warmte ontsnappen van de zool van de voet door het GORE-TEX®laminaat naar de open structuur. Waar ze via zijwaartse ontluchting de schoen uit kunnen stromen. Hierdoor blijven uw voeten droger. Droge voeten geven u een beter gevoel en verminderen de kans op blaren en irritaties. De schoenen kunnen worden geconstrueerd met functionele outdoor-zolen. Deze voegen belangrijke kenmerken als grip en stabiliteit toe.

Gemaakt om te voelen. Gemaakt om te kunnen genieten.

Verschillende testen in het lab en in het veld laten bij een wandeling van 3,5 uur met korte pauzes een significante vermindering van vochtigheid aan de huid zien. Schoenen met GORE-TEX® SURROUND™ producttechnologie voeren zweet sneller af. Het resultaat: droge voeten, zowel binnen als buiten de schoen.

Kom de schoenen passen in de winkel of neem even een kijkje in onze webshop voor ons assortiment.

Schuiven naar boven