Skihut Purmerend

Grisport


Grisport is gespecialiseerd in wandelschoenen, Grisport is opgericht in het noordelijke gedeelte van Italië. Zij hebben hun doelgroep gericht op de consument die een mindere prijs en kwaliteit wilt verwachten vergeleken met Meindl, Han Wag en Lowa. De prijzen van Grisport beginnen op een vrij laag niveau vergeleken met de Duitse top merken. Van de begin schoen van Grisport heeft dan ook een veel mindere kwaliteit, maar Grisport heeft dan ook andere modellen die wel een stuk hogere kwaliteit bevatten. Die modellen hebben bijvoorbeeld wel een Gore-Tex membraan en een Vribram zool.

Grisport Anden

De Anden is een schoen uit de Hiking collectie van Grisport. Deze stevige allround wandelschoenen hebben een hogere schacht, een goed profiel en bieden extra ondersteuning. De Anden is uitgevoerd met een Vibram zool. Deze staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte controle op de ondergrond. Het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt. De schoen is voorzien van een R-system, dit is een sterke van nylon gemaakte cambreur en zorgt voor maximale stabiliteit.

Grisport Torino


De Torino is een model bij ons in het assortiment met de minste kwaliteit en ook met de laagste prijs. Deze wandelschoen is uitgevoerd met een Hiking mono (volledig PU) zool. Het waterafstotende en ademende Gritex membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt. De schoen is voorzien van een Support System, dit is een effectief sluitsysteem rondom de hiel. Het is speciaal ontworpen voor een perfecte controle tijdens het afwikkelen van de voet in alle fasen van de beweging.

 

Klik hier om alle schoenen van Grisport te bekijken op de webshop of kom langs in de winkel voor het beste advies.

Schuiven naar boven