Skihut Purmerend

Han Wag

Hanwag is 1 van de grootste wandel merken van de wereld. Het schoenenmerk komt uit de Duitse plaats Vierkirchen. Hanwag maakt net zoals vele andere schoenen merken schoenen op verschillende leesbreedtes. Hanwag is gespecialiseerd in schoenen maken voor mensen met brede voeten en een hoge wreef.
Natuurlijk maakt Hanwag ook schoenen voor andere voettypes zoals mensen met een hallux en voor mensen met smalle enkels.
Het is erg belangrijk dat u de juiste leestbreedte koopt daarom hebben wij een analyse apparaat staan dat wij u hele voet precies kunnen opmeten.
Klik hier om meer informatie te lezen hoe je uw beste wandelschoen kunt kopen.

Gore Tex

Hanwag maakt ook schoenen met Gore Tex, Gore Tex is een membraan wat tussen de binnen en buiten materiaal zit. Het membraan zorgt er voor dat de schoen wind en waterdicht is maar het zorgt er nog wel voor dat de schoen goed kan blijven ademen. Als u meer wilt lezen over Gore Tex klik dan hier.

Het bekendste Hanwag model

Hanwag heeft eigenlijk 2 bekendste modellen dat zijn de Gritstone en de Banks,
De gritstone is het lage model en de Banks is het hoge model, Voor de rest lijken de schoenen erg veel op elkaar. Deze schoenen zijn van hun zelf al vrij breed in de voorvoet en redelijk smal in de enkel.
Maar het mooie van deze 2 modellen is dat je ze in allemaal soorten variatie kunt kiezen, dan moet u denken aan:
Wilt u Gore Tex, juist leer of juist samengevoegd in 1 schoen.
Dan heeft u ook nog verschillende soorten modellen, wilt u het hallux, extra brede of het smalle model.
Wat u al waarschijnlijk al door heeft er zijn per schoen ook al veel variatie’s.
Wilt u u voeten laten analyseren en advies welke schoen het best bij u past, kom dan langs in de winkel voor het beste advies.

Schuiven naar boven