Skihut Purmerend

Keen

Oprichting

Kan een sandaal je tenen beschermen? Met die vraag liep Martin Keen ook in 2003. Martin Keen heeft des tijds de eerste Keen sandaal naar buiten gebracht met een teen bescherming. De Newport-sandaal hoe keen de schoen noemt, is een erg mooie uitkomst voor elke fanatieke outdoor sporter. De Newport-sandaal uit 2003 word nog steeds geproduceerd.

Keen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot 1 van de grootste schakels van de outdoor sport, het bedrijf heeft nu vele andere producten bij hun in het assortiment zitten. Het assortiment van Keen bevat de volgende producten:

  • Sandalen

De sandalen van Keen hebben vele voordelen. In alle Keen sandalen kunnen allemaal podoloog zolen ingelegd worden, dus voor de mensen met podoloog zolen een echte aanrader, want dan hoef u niet constant met dichte schoenen te wandelen.
De sandalen zijn trouwens ook waterdicht, tenminste het materiaal dan. Het voordeel ervan dat het materiaal van zo’n sandaal waterdicht is. is dat dan het materiaal niet vol loopt met water en dat u minder snel blaren gaat ontwikkelen. het heeft nog 1 voordeel dat u sandaal niet zwaarder word door al het water die in het materiaal trekt.

  • Wandelschoenen

De wandelschoenen van Keen staan er bekend om dat ze erg breed vallen in de voor voet, maar natuurlijk zijn niet alle wandelschoenen breed. Ze maken natuurlijk ook wandelschoenen voor smalle en normale breedtes.

De wandelschoenen van Keen bevatten ook hun eigen ontwikkelde membraan, het membraan zorgt er voor dat de schoen wind en waterdicht is maar dat de schoen nog wel kan ademen. Het voordeel van deze techniek is dat uw voeten altijd droog blijven en dat ze altijd een aangename temperatuur behouden.

Klik hier en bekijk al onze Keen producten of kom langs bij ons in de winkel.

Schuiven naar boven