Skihut Purmerend

Killtec


Killtec is opgericht in de Duitse plaats Buchholz in der Nordheide. zij zijn erg bekend in de ski en outdoor sport, ze maken al jaren degelijke ski en outdoor kleding.
Killtec heeft voor de ski sport de volgende artikelgroepen:

Ski-jassen

De skijassen van Killtec zijn wind en waterdicht. De stoffen die killtec gebruikt bevat een waterkolom van minimaal 8.000mm. Een waterkolom van 8.000mm is het minimale wat wij adviseren, gaat u onder de 8.000mm waterkolom zitten dan is de kans dat de jas kan gaan lekken. Bijna alle jassen hebben getapete naden, getapete naden is erg belangrijk in een jas. Heeft een jas geen getapete naden dan kan je jas sowieso altijd gaan lekken op de naden. Soft shell en dons jassen kunnen bijna nooit getapet worden.

Skibroeken

De skibroeken zijn net zoals bij de jassen wind en waterdicht, de broeken hebben ook een minimaal waterkolom van 8.000mm.
Al de skibroeken hebben allemaal getapete naden behalve de soft shell skibroeken, daarom adviseren wij ook snowboarders om geen soft shell ski broek te gebruiken. Snowboarders zitten namelijk vaak in de sneeuw en kunnen de soft shell broeken gaan lekken dus daarom raden wij die broeken af voor snowboarders.

Pully’s

De pully’s van Killtec nemen geen vocht op, maar zorgen juist dat uw transpiratie juist naar buiten gaat en niet dat je pully nat word. Ze stretchen goed met je lichaam mee, op deze manier zorgen ze er voor dat het de perfecte pasvorm om je lichaam heeft. De pully’s worden het meest gebruikt voor de ski sport, maar kunnen ook goed gebruikt worden voor de outdoor sport.

Killtec heeft in de outdoor sport bijna de zelfde artikelen in hun assortiment. Hun zomer assortiment bestaat uit:

Jassen

De Outdoor jassen van Killtec zijn altijd wind en waterdicht, net zoals bij de ski jassen hebben de outdoor jassen een waterkolom van minimaal 8.000mm. Bij de outdoor jassen is het ook erg belangrijk dat de jas blijft ademen, ademend de jas niet dan blijft al je warmte binnen en krijg je veel last van transpiratie in je jas, daarom is het belangrijk dat de jassen een goed ademende niveau heeft.

Outdoor broeken

De outdoor broeken van Killtec zijn niet waterdicht, maar wel zijn de broeken sneldrogend. Killtec maakt verschillende soorten broeken. Ze maken de traditionele afristbroek, de soft shell broeken en korte broeken.
De soft shell broeken stretchen goed met je lichaam mee en zorgen voor een goede pasvorm. De soft shell broeken zijn ook de technische lijn van Killtec.

Overhemden, Polo’s, T-shirts

De overhemden, polo’s en t-shirts zijn allemaal van een goede kwaliteit, net zoals bij de pully’s zijn de overhemden, polo’s en t-shirts van een materiaal gemaakt die u lichaam transpiratie juist naar buiten brengt.

Klik hier en bekijk al onzeproducten bij ons op de website.

Schuiven naar boven