Skihut Purmerend

Kopen vs. huren

Kopen vs. huren

Waarom zou je eigen ski’s en schoenen kopen wanneer je ieder jaar het nieuwste materiaal kan huren zonder dit mee te slepen? Hier hebben wij een aantal redenen voor de belangrijkste zijn:

  • veiligheid
  • zekerheid
  • economische redenen

veiligheid

U kent het wel u komt op locatie aan in het wintersport gebied waar iedereen tegelijk aankomt. Dit betekend dat ook iedereen tegelijk zijn spullen gaat huren waarbij de verhuurders zo een grote stroom mensen op zich af krijgen waardoor de afstelling vaak even schroevendraaier, schroevendraaier gebeurt. Nou gebeurt dit niet altijd goed omdat er zomaar tussen de gemaakte berekening en de werkelijke kracht waarop een binding uitgaat 20 kilogram verschil kan zitten. als u u ski koopt zorgen wij dat deze 100% computer afgesteld is waardoor de kans op blessures zo klein mogelijk is, natuurlijk is dit bij aanschaf van een nieuw paar ski’s/ schoenen gewoon bij de prijs inbegrepen.

Zekerheid

Als u eigen spullen heeft weet u ieder jaar weer waar u aan toe bent. Dus nooit meer afgestorven voeten in de al veel te veel aangepaste huurschoen en een ski waarvan je weet wat deze kan en hoe je er het meeste uithaalt. Wij Nederlanders zijn ook een volk welke op grote voet leven. Dit zorgt er nog wel eens voor dat je in het skigebied weinig of geen huurschoenen beschikbaar hebt.

Economische redenen

Ski’s en schoenen zijn niet de goedkoopste artikelen om aan te schaffen. Maar denk eens hoeveel je jaarlijks kwijt bent aan het huren van de spullen. Vaak voor een paar goede ski’s zit je tussen de €100 en €150. Een knap paar ski’s heb je al tussen de €300 en €400 wat dus betekend dat met drie keer huren u uw ski’s er al uit heeft. Daarbij heb je dan ook nog steeds je eigen ski’s welke vaak wel 10 jaar meegaan dat is dus pure winst. Bij schoenen is de te behalen winst lang niet zo groot. Maar eigen schoenen is vaak wel het lekkerste om zelf te hebben aangezien deze helemaal naar uw voet gemaakt zal worden.

Bekijk hier onze collectie ski’s
Bekijk hier onze collectie skischoenen

Schuiven naar boven