Skihut Purmerend

Life Line

Life Line

Life Line is specialist op het gebied van wandelkleding en verzorgt de actieve en recreatieve wandelaar met functionele kleding. Wandelen is een sport die lichaam en geest in balans houdt en bijdraagt aan een gezonde en vitale leefstijl. Lekker buiten, dichtbij de natuur zijn en tijd besteden aan vrienden en familie. Actief bezig zijn is de reden waarom zij een compleet functioneel kledingprogramma heeft ontwikkeld.

Onze kleding houdt de wandelaar koel of juist warm tijdens het wandelen. Biedt bescherming tegen UV-straling, insecten-beten en de kleding voelt erg comfortabel aan. Kortom, zij beschermen de wandelaar tegen de elementen van de natuur en laat hun optimaal genieten van het wandelen.

Soft Shell wandelbroeken

De soft shell broeken van Life Line zijn vrij uniek. Zij produceren als bijna enige op de wereld soft shell broeken. Het voordeel van soft shell wandelbroeken is dat de broek altijd goed mee beweegt met je lichaam. De broeken bevat een bescherming van UV-straling en insecten, de broek is tevens ook sneldrogend. Deze 3 eigenschappen bevatten de meeste producten van Life Line.

Jassen

De jassen van Life Line hebben één van de beste prijs kwaliteit verhoudingen vergeleken met de andere merken. De jassen hebben allemaal een waterkolom van minimaal 8.000mm. Een waterkolom van deze waarde is een goed begin zullen we maar zeggen. Een jas van 8.000mm waterkolom kunt u gegarandeerd de gehele dag door de regen lopen zonder dat de jas gaat lekken. De jassen van Life Line bevatten ook allemaal getapte naden. De getapte naden zorgen er voor dat de jas niet gaat lekken op de naden. De jassen zijn dus geheel waterdicht maar de jassen ademen natuurlijk ook op een goed niveau, een goed ademende jas is belangrijk. Als de jas niet ademend dan blijft alle warmte binnen en gaat u erg transpireren. Op het eerste moment krijgt u het dan erg warm in de jas en achteraf krijgt u het erg koud door u eigen transpiratie, daarom is het erg belangrijk om een goed ademende jas te dragen om deze klachten te ver komen.

T-shirts

De T-shirts van Life Line bevatten net zoals de broeken de belangrijke drie eigenschappen. De shirts zijn allemaal sneldrogend en geven een goede bescherming tegen UV straling en tegen insecten. De T-shirts nemen geen vocht op maar zorgen juist dat de transpiratie allemaal goed naar buiten gaat zodat u minder snel erg gaat zweten en dat u lichaam een aangename temperatuur aanhoud.

Outdoor accessoires

Bij de accessoires van Life Line is het niet erg groot uitgebreid zij focussen zich zelf meer op de kleding. Het enige waar ze zich op focussen zijn petten, de petten van Life Line zijn technische petten. Je hebt 2 modellen waar zij zich echt op focussen, ze hebben een model met soft shell en een technische materiaal. Het Soft Shell materiaal zorgt voor een goede pasvorm zonder dat de pet gaat afknellen om u hoofd. De petten met het technische materiaal bevatten ook de 3 eigenschappen. De technische pet is snel drogend en heeft een bescherming tegen UV straling en insecten.

Klik hier en bekijk al onze producten!

Schuiven naar boven