Skihut Purmerend

Outdoor

De Outdoor is één van de productgroepen bij ons in de winkel sinds 2016. Wij zijn destijds begonnen met de outdoor groep en zijn elk jaar steeds verder aan het uitbreiden. In 2016 zijn wij begonnen met een grote collectie wandelschoenen en een gehele kleding collectie.

Wandelschoenen

Elke klant die bij ons komt voor wandelschoenen meten wij eerst de gehele voet op, zodat de schoenen altijd de perfecte leest breedte(schoenbreedte) hebben. Elke schoen word namelijk op een andere leest breedte gemaakt.

Lees meer over wandelschoenen

Outdoor kleding

Outdoor kleding is belangrijk tijdens u buiten activiteiten, denk hierbij aan wind en waterdichte jassen, of juist sneldrogende broeken zodat uw comfort altijd optimaal blijft.

Wind en waterdichte jassen

Een wind en waterdichte jas is één van de belangrijkste producten tijdens uw buitenactiviteiten. De jas zorgt er namelijk voor dat u altijd droog blijft en dat uw lichaamstemperatuur altijd een aangename temperatuur behoudt.

Lees meer over Jassen

Buiten de kleding en wandelschoenen hebben wij nog veel meer artikelen voor de outdoor sport. Bekijk de gehele collectie op de webshop of kom langs in de winkel!

Bekijk de webshop

Schuiven naar boven