Mango Quota Plus White S.T. Leather

€199,95 €179,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De trend van de laatste tijd is de helm met het vizier! Mango is een Italiaans merk wat zeer veel waarde hecht aan de looks op de piste. Deze helm is handig voor brildragende mensen zodat de bril niet eens af hoeft tijdens het skiën of snowboarden. Binnen de aangegeven maat is de helm nog te verstellen zodat ieder hoofd zich comfortabel zal voelen met deze helm. Door zijn onafhankelijk reguleerbare ventilatie zal het onder de helm altijd perfect comfortabel zijn.


De helm wordt geleverd met een fotochromatisch vizier. Door de dubbele lens ontstaat er een extra luchtlaag die het verschil in tempratuur reguleert waardoor minder snel condensvorming optreedt. Deze fotochrome lens is geschikt voor zonnig weer en beschermt je ogen tegen sneeuwblindheid. Het vizier valt in 3 verschillende categorieën, categorie 1, 2 en 3. Dit omdat de lens zich aanpast aan de lichtsterkte door de fotochromatische eigenschappen. De lens heeft dus per weertype een andere lichtdoorlatendheid waardoor je altijd optimaal zicht hebt. Categorie 4 is niet van toepassing omdat de basis lens waarop de fotochromatische coating is aangebracht zich in categorie 1 bevindt. Uiteraard is de lens 100% UV werend. Uiteraard ook geschikt voor snowboarders!


Wat is fotochromatisch:
Een fotochromatische lens, is een lens die van kleur verandert als ze wordt blootgesteld aan licht met ultraviolette stralen, zoals zonlicht. Die reversibel terugkeert naar haar oorspronkelijke kleur in het donker of meer algemeen als de straling wegvalt.

 

Het vizier word niet automatisch meegeleverd bij deze helm, wilt u dat wel neem dan met ons contact op!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »