Skihut Purmerend

Rehall


Rehall is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardig snowboard kleding. Rehall begint steeds groter te worden in de snowboard branche. Het bedrijf wat nog relatief vrij nieuw is in de markt, heeft ondertussen wel zich zelf goed geplaatst in de markt en word ook steeds meer bekender in binnen en buitenland.

 

De jassen en broeken

Rehall staat erg bekend om hun goede prijs kwaliteit verhouding, ze produceren jassen en broeken met een gemiddeld goed water kolom. De kledingstukken hebben altijd een waterkolom en ademend vermogen van 10.000. Dat is een erg hoge kwaliteit voor een jas van maar €149.95! Alle jassen bekijken? Klik dan hier!

 

De Pully’s

Rehall heeft naast hun goede kwaliteit jassen en broeken ook nog mooie onderkleding zoals ski/snowboard pully’s. De pully’s hebben net zoals de jassen een vrij hoge kwaliteit vergeleken de prijs. De pully’s van Rehall zijn zo gemaakt dat ze geen vocht vast houden. Dit zorgt er voor dat je tijdens je wintersport het niet te warm en ook niet te koud krijgt maar altijd je lichaamstemperatuur aangenaam blijft. Alle pully’s bekijken? klik dan hier!

Klik hier om al onze producten te bekijken op de webshop!

Schuiven naar boven