Skihut Purmerend

Salomon


Salomon is opgericht in de Franse plaats Annecy in het jaar 1947.
Het is een bekende naam in de outdoorsport. Hierbij moet u denken aan de ski en wandelsport.
Salomon maakt al sinds 1947 ski’s. Dit bedrijf heeft de nodige ervaring op dit vlak en heeft al de technische revoluties meegemaakt binnen deze sport.

Salomon is ook al jaren actief op het gebied van wandelsport en behoort tot de beste wandelschoen producenten ter wereld. Salomon heeft zijn eigen stijl ontwikkeld wat betreft de productie van wandelschoenen. Hierbij zijn zowel het uiterlijk als de pasvorm van de schoenen uniek te noemen.
De schoenen vallen vrij smal bij de enkel en zijn in vergelijking tot andere wandelschoenen breder aan de voorzijde. Deze opbouw zorgt ervoor dat de enkel te allen tijde gefixeerd blijft en er voor in de schoen genoeg ruimte blijft.

Salomon heeft veel verschillende soorten schoenen vergeleken met de concurrentie, maar de beste schoen van hun is de XA Pro 3D. Die schoen is een aantal jaar geleden uitgeroepen tot beste wandelschoen en was in dat jaar ook het meest verkochte wandelschoen in de Alpen. De XA Pro 3D bied ook heel veel steun aan. De schoen is heel stevig in de enkel en heeft een hele mooie voetsteun. Door de mooie voetsteun blijft de voet altijd in de juiste houding zitten, op deze manier word je voet ook een stuk minder snel moe en kan je dus vele malen langer doorlopen zonder pijn of kramp.
Bekijk onze gehele collectie bij ons in de winkel of klik hier om naar onze webshop te gaan.

Schuiven naar boven