Skihut Purmerend

Veilig op Wintersport

Het succes van een mooie leuke wintersport ligt aan verschillende factoren. Het weer, de sneeuwconditie, de juiste spullen en er is maar één factor waar u zelf wat aan kan doen. De juiste spullen (en dat hoeft niet duur te zijn). Belangrijke punten zijn o.a. de kleding, materialen (ski’s, snowboards, schoenen, skibrillen, zon/sneeuw, handschoenen enz.

De Kleding
In de kleding zijn ook duizenden mogelijkheden. Modieus, functioneel of trendy. Zorg er wel voor dat het materiaal minimaal sneeuwdicht is zodat het voldoende isolatiewaarde heeft, want al is het 0 graden, met een windkracht 4 is de gevoelstemperatuur -16 graden. Informeer hiernaar in de winkel.Spyder Kleding

Materialen
Als je voor het eerst op wintersport gaat dan is het verstandig om je materiaal (snowboards, ski’s + skischoenen) te huren. Het advies van de Nederlandse ski vereniging is: doe dat in Nederland!

Zooltjes
daarnaast is de Skihut gespecialiseerd in het op maat maken van ski en snowboard schoenen. Al ruim 10 jaar heeft de sportshop een apparaat in huis waarmee voetzolen voor in de skischoenen, op maat gemaakt worden.

“iedereen heeft baat bij een op maat gemaakt zool”. Aldus Joop Bakker.

Het is echt van toegevoegde waarde voor de pasvorm in de skischoen. De comfortabele voetbedjes zorgen ervoor dat veel kwaaltjes worden verholpen. Maar niet alleen zooltjes zijn belangrijk, ook een (verwarmde) binnenschoen op maat is van belang. De wintersportspecialist van Waterland wil exact weten wat voor voet een klant heeft, immers iemand met een brede voet heeft immers ook een brede schoen nodig. Kortom, voor elke voet de juiste schoen en in elke prijsklasse is er wat te vinden in de Skihut.

Huurgarantie
Naast een deskundig advies op maat, heeft de Skihut een unieke regeling. Indien u bij ons uw ski’s of snowboards heeft gekocht en deze door omstandigheden toch niet aan uw wensen voldoet, beschouwen wij deze periode als een huurperiode en nemen wij de door u gekochte materialen onder bepaalde voorwaarden retour! U hoeft alleen de huurperiode te betalen (vraag naar de voorwaarden in onze winkel).

Kopen of huren
Bij de skihut kunt u terecht voor het kopen van uw ski’s en snowboards. Maar ook voor het huren van uw ski’s en snowboards bent u bij ons aan het juiste adres.

Thuisblijvers
Niet alleen voor de wintersporters is de Skihut de uitgelezen zaak om te slagen, maar ook voor de mensen die de winter in Nederland doorbrengen en toch goed voor de dag willen komen is de Skihut het adres voor al uw spullen. Zo slaagt u bij ons ook voor sleetjes, winterjassen voor zowel de dames als heren, schaatse, moonboots, bergwandelschoenen, truien (Noorse truien) en kinderkleding v.a. maat 80. Kortom, de Skihut is de meest complete wintersportshop van Waterland en het loont dus altijd de moeite om even bij ons binnen te lopen.

Voor meer informatie bent u welkom op de Gedempte Singelgracht 14 in Purmerend.

Schuiven naar boven