Skihut Purmerend

Waarom ski’s huren bij ons?

De ski’s die u bij ons huurt worden de bindingen op een afstel machine ingesteld, wij stellen de bindingen af op deze machine voor u veiligheid. De machine berekend met uw gegevens hoe zwaar de binding moet staan. De gegevens waar we het dan over hebben zijn uw lichaamsgewicht, lichaamslengte en u ski ervaring. Nadat de machine een berekening heeft gemaakt gaan we de skischoen in de ski zetten en drukt de machine de skischoen uit de ski, daarbij meet de machine hoeveel gewicht daarbij nodig is en kunnen wij zien of de skibinding lichter of zwaarder ingesteld worden tot de binding helemaal naar u staat afgesteld.

De verhuurders in het buitenland hebben daar geen tijd voor en gebruiken niet zo’n machine en doen het even snel waardoor de ski niet op tijd uitgaat tijdens een val, daarbij kunt u zware blessures oplopen zoals een gescheurde kruisband en dan ben je 6 maanden uit de roulatie. Daarom raden wij u aan kom veilig uw ski’s bij ons huren.

Ski’s huren die bij je passen

Wij staan altijd voor u klaar als u langs komt om ski’s en skischoenen te huren, daarbij analyseren wij uw voet met een machine die hier voor gespecialiseerd is. Dan kunnen wij precies aflezen hoe breed en hoelang uw voet is, dan kunnen wij daarbij de beste huur schoenen bij pakken.

Bij het huren van ski’s gaan we eerst met u in gesprek met wat voor ski’s u het liefst wilt en wat u voor skiër u bent. Uit dat gesprek zullen wij de beste ski die bij u past voor u gaan klaarmaken. Bij het klaarmaken van de kunt u niet altijd bij zijn, door de drukte in de winterperiode kan het soms een paar dagen duren voordat de ski klaar voor u staat. Kom daarom op tijd zodat we u huur ski’s helemaal in orde kunnen maken voor u vakantie.

 

Prijzen voor ski’s huren

Wij proberen met onze verhuurprijzen onder de grote concurrenten te blijven in het buitenland, wij houden onze concurrenten nou lettend in de gaten wat zij met hun prijzen doen en proberen daar altijd onder te blijven.

Prijslijst verhuur

 

 

Schuiven naar boven