Skihut Purmerend

Wandel vierdaagse, wat zijn de juiste schoenen?

De Nijmeegse vierdaagse komt er weer aan en jaarlijks doen steeds meer mensen aan mee. Het is een evenement waar ook veel organisaties mee zijn gemoeid zowel goede doelen als bedrijven. Maar nu is een vraag die hier veel wordt gesteld Welke wandelschoenen voor de Nijmeegse vierdaagse het beste zijn?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord, er is niet 1 voet hetzelfde en dus heel veel verschillende types schoenen die geschikt zijn. Het belangrijkste is dat je een schoen hebt die aansluit bij jouw leest. Dit kan je op laten meten bij een speciaalzaak. Een wandelschoen moet voldoende ondersteuning bieden voor de afwikkeling van de voet. Vele wandelschoenen bieden hier meer ondersteuning in als sneakers en hardloopschoenen. Daarvoor raden wij ook hardloopschoenen af, een hardloopschoen heeft een afwikkeling die veel meer is gericht op het zweefmoment van het hardlopen/joggen.

Voor mensen met een afwijkende voetboog is er natuurlijk wat meer aandacht nodig. Platvoeten, Hol voeten en mensen met hielspoor hebben veel baad bij een specifieke wandelzool op maat gemaakt naar de specifieke eisen die ieder voettype heeft.

Voor vragen over de verschillende types wandelschoenen, of als u vrijblijvend uw voeten wil laten opmeten met persoonlijk advies over uw schoeisel en zolen bent u van harte welkom bij Sportshop de Skihut in Purmerend. Dus de wandelschoenen voor de Nijmeegse zijn zeer uiteenlopend.

Bekijk de gehele collectie

 
Schuiven naar boven