Skihut Purmerend

Wintersport

Sportshop de Skihut is al bijna 40 jaar lang een begrip voor iedere liefhebber van wintersport en overige (winterse) sporten. Aan de Gedempte Singelgracht 14 kent iedereen ons, of je nu houdt van skiën, snowboarden, skaten, schaatsen of wandelen, bij ons kan je terecht voor een breed assortiment aan sportartikelen en accessoires.

Bekijk onze webshop

Sportshop de Skihut

Is uitgegroeid tot één van de grootste (winter)sportwinkels van Noord-Holland. De zaak is een Erkend Wintersport Specialist en kan je daarmee uitstekend voorzien van juiste informatie en adviezen. “Wintersport moet veilig zijn”, zegt eigenaar Joop Bakker dan ook. “De afstellingen van de ski’s en schoenen is een vereiste als je op wintersport gaat. Als het materiaal niet goed wordt afgesteld, is de kans op blessures veel groter. In onze winkel kun je terecht om alles precies goed op jou te laten afstemmen.

Méér dan alleen wintersport

Hoewel de naam doet vermoeden dat Sportshop de Skihut zich uitsluitend op wintersportartikelen concentreert, is het tegendeel waar. “We zijn veel meer dan dat”, aldus Bakker. Hoewel de zaak beschikt over een grote ski- en snowboardafdeling, kun je er ook voor schaatsen, skates en kleding terecht. Een lekkere warme jas voor op de fiets? Moonboots, handschoenen of truien? Sportshop de Skihut heeft het! Zo heeft de winkel ruim 500 jassen op voorraad in alle prijsklassen en maten ook kindermaten.

Zomers

En in de zomer? Dan vind je er voornamelijk artikelen gericht op wandelen, inlineskaten of longboarden. Kortom: iedere sportliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Ook op het gebied van wandel- en bergschoenen heeft Sportshop de Skihut veel te bieden. “We kunnen je zooltjes aanmeten en je goed adviseren over de juiste wandel- of bergschoenen. Ook op het gebied van podologie kunnen we je dus van dienst zijn. Wil je advies of meer informatie? Vraag het gerust.

Merken

Bij Sportshop de Skihut zijn alle goede merken vertegenwoordigd, zoals North Face, Peak Performance, Spyder, Brunotti, Atomic, Burton, K2, Elan, Sportalm, Killtec, Rehall, Lowa, Meindl en nog veel meer. Benieuwd naar wat Sportshop de Skihut te bieden heeft? Kom dan gerust eens langs!

Facebook

Via de Facebookpagina van Sportshop de Skihut blijf je tevens op de hoogte van alle leuke acties en nieuwtjes. Bovendien worden er regelmatig leuke winacties georganiseerd. Zo maak je, bij iedere 500 likers, kans op een winterjas t.w.v. € 400,-! Like de Facebookpagina dus ook om kans te maken!

Schuiven naar boven