Verzenden & retourneren

Deze voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen via de webshop, voor aankopen in onze winkel zijn andere voorwaarden van toepassing. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Ruil- en retourvoorwaarden
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden.

 

Retourtermijn 
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. 

 

Ruilen en retourneren in de winkel
Het is mogelijk om uw artikel te ruilen of retourneren in onze winkel, echter hebben we hierdoor wat extra verwerkingstijd nodig.

 

Ruilen en retourneren per koerier
U kunt uw order retourneren naar: 

Skihut Purmerend

gedempte singelgracht 14

1441 AP Purmerend

Nederland


Klacht over artikel 
Wanneer u een klacht of een defect artikel heeft ontvangen, verzoeken wij om een email te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0299-422734. Na uitleg van de klacht zullen wij u adviseren hoe het probleem zo spoedig mogelijk verholpen kan worden. Terugbetaling
Wanneer wij uw bestelling retour hebben ontvangen en hebben verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij aangeven uw bestelling te hebben ontvangen. Aan de hand van uw betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om iDeal betalingen binnen 3 werkdagen op uw bankrekening te retourneren, creditcardbetalingen kunt u gemiddeld na 30 dagen terugvinden op uw creditcardoverzicht.

 

Kosten retourzending
De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »