Sluiten

Categorieën

Filters
    Patrick Dinkgreve - Vrijdag 24 September 2019

    Handschoenen

    Handschoenen, de meeste wintersporters onderschatten hoe belangrijk goede handschoenen zijn.
    Een goede handschoen moet sowieso een membraan bevatten. Een membraan zorgt er voor dat al het wind en water buiten de handschoen blijft, maar zorgt er wel voor dat uw lichaamstemperatuur.

     

    Er is nog veel meer mogelijk dan alleen Gore-Tex in uw handschoenen. Uw handschoenen zijn nu wel helemaal wind en waterdicht alleen met erge kou wilt u ook warm blijven, daarom maken ze binnenvoeringen in handschoenen. De binnenvoering zorgt er voor dat uw lichaamswarmte terug word weerkaatst naar u lichaam. Hierdoor blijven u handen constant op een aangename temperatuur. De beste binnenvoering die er nu bestaat is Primaloft, Primaloft is tevens ook nog waterafstotend.

     

    Een binnenvoering word niet altijd geadviseerd in handschoenen, heeft u snel warme handen en gebruikt u het voor een dagelijkse wandeling of met wintersport en is het mooi weer, dan is een handschoen met een membraan meer dan voldoende.

     

    Ons assortiment bestaat uit verschillende merken. Denk hierbij aan: Viking, Spyder, Swix, Burton en vele andere merken. Al onze handschoenen bevatten allemaal een membraan en vele ook een binnenvoering.

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »