Sluiten

Categorieën

Filters
    Joop Bakker - Vrijdag 28 September 2019

    Wintersport & Outdoor speciaalzaak

    Sportshop de Skihut in Purmerend is al 40 jaar een speciaalzaak op het gebied van wintersport. Maar de Skihut is meer dan alleen wintersport. Sinds enkele jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd op het gebied van de outdoor en wandelsport. Hierbij beschikken wij, naast onze grote collectie van wintersport artikelen, over een breed assortiment van wandelschoenen, inline skates en outdoorkleding. Dankzij onze jarenlange ervaring met schoenen en onze materiaalkennis beschikken wij over alle kennis nodig om u te adviseren over uw wandelvakanties en dagelijks wandelplezier. 

    Alle nieuwe outdoor producten komen weer binnen! Denk daarbij aan de nieuwste collecties wandelschoenen en technische kleding van Meindl, Salomon, The North Face, Killtec, Spyder en nog veel meer.

     

    De uitverkoop is begonnen!

    Alle jassen nu 20% tot 50% korting! Denk hierbij aan merken als Brunotti, Killtec, Kjus, Spyder, Fjäll Räven, The North Face, Outdoor Survival Canada, SportAlm, bogner, Poivre Blanc, Rehall, Jack Wolfskin en Peak Performance. Bekijk de artikelen op de webshop of kom langs in de winkel, dan zetten wij de koffie voor u klaar! Ga naar de uitverkoop

     

    Advies op maat bij uw wandelspecialist

    Dankzij onze jarenlange ervaring met wandelschoenen en onze materiaalkennis beschikken wij over alle kennis om u te adviseren over uw wandelvakanties en dagelijks wandelplezier. Middels onze geavanceerde apparatuur kunnen wij uw voet nauwkeurig opmeten en dit ook transparant aan u laten zien. Bij ons krijgt u wandelschoenen op maat mee.

     

    Kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies over wandelschoenen. Wij meten uw voet tot op de millimeter nauwkeurig op, waardoor wij u de best passende schoen kunnen adviseren. Wij hebben een collectie van meer dan 50 verschillende wandelschoenen, met merken als Meindl, Lowa, Salomon en Teva. Dus keuze genoeg en voor ieder wat wils. U kunt gezellig bij ons in de winkel langskomen of alvast een kijkje nemen op onze webshop: Bekijk de wandelschoenen collectie

     

    Zolen op maat

    Buiten het advies over wandelschoenen op maat, zijn wij ook in staat om zolen op maat te maken. Op de scan zien wij welke type voet u heeft en hiermee kunnen wij de juiste zolen aan u adviseren. Kom langs in de winkel voor zolen op maat!

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »