Sluiten

Categorieën

Filters

  Teva

  In 1984 stond een riviergids van de Grand Canyon op een waarheid die de schoenenwereld voor altijd zou veranderen: binnen elke persoon is een avontuurlijke geest die wacht om te worden aangepakt. Hij realiseerde zich dat het enige wat iemand terugkwam van de levensstijl die hij hield van een eenvoudige uitnodiging Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  In 1984 stond een riviergids van de Grand Canyon op een waarheid die de schoenenwereld voor altijd zou veranderen: binnen elke persoon is een avontuurlijke geest die wacht om te worden aangepakt. Hij realiseerde zich dat het enige wat iemand terugkwam van de levensstijl die hij hield van een eenvoudige uitnodiging was. Iets om hen gerust te stellen ... om hen het vertrouwen te geven om in te springen. Zo bouwde hij die uitnodiging.

    De Originele Teva kwam van een bescheiden begin - een klittenbandje die aan een slipper is bevestigd - maar het is uitgegroeid tot een icoon dat de massa's aanspreekt. Mensen over de hele wereld hebben de uitnodiging tot avontuur geaccepteerd en de 'band in en gaan' aangenomen, spontaan, overal, doe-iets mentaliteit waar het origineel voor staat. Alles maar dan ook alles wat we doen is in dienst van de avontuurlijke geest, omdat we weten dat ongeschreven momenten degenen zijn die de beste herinneringen worden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »